contingut promocionat
AQUILINO

Els talls de cabells que seran tendència aquest 2018

El ‘pixie’ és un pentinat molt versàtil ja que es pot portar llis, amb ones o pentinat cap enrere amb efecte mullat

Els cabells sempre són una de les preocupacions de les dones i siguin curts o llargs, sempre són tendència. Però quin és el pentinat del moment? T’expliquem quins són els talls de cabells que més es portaran aquest 2018. Des d’un senzill look bob a l’atrevit tall pixie.

El ‘bob’ que sempre queda bé

Els bobs tampoc faltaran aquest 2018. Són el pentinat comodí que moltes dones veuen com un tall fàcil de cuidar i que afavoreix. Se segueix portant amb ones desfilades i amb una mica d’asimetria a la part frontal. Aquest estil de pentinat té com a principal qualitat la capacitat de rejovenir. És natural, molt xic i fàcil de mantenir i pentinar. Aquesta opció queda bé a totes les dones, ja que té unes proporcions que afavoreixen a qualsevol rostre. 

El ‘Shang’

Aquest és el serrell que triomfava als 70 i 90 i ara torna. Si tens uns cabells poc abundants, aquest serrell és perfecte, ja que en ser despuntat crea un aire juvenil i dona volum. Al ser amb flocs separats fa que si hi ha més o menys pèl no es noti. 

El ‘Pixie’

Moltes celebrities s’han apuntat a aquest tall, ja que com el bob, fa tenir un aspecte jove. És un pentinat molt versàtil ja que es pot portar llis, amb ones o pentinat cap enrere amb efecte mullat. Sigui com sigui, sempre és elegant. Si optes pel pixie les orelles tenen molt protagonisme, així que unes arracades li donaran un toc. Tot i els talls de tendència, no s’ha d’oblidar la salut dels cabells, pel que l’has de tractar amb un exclusiu tractament hidratant

 
Comentaris

Destaquem