Els tres imprescindibles per la Fira del Vermut

La Fira del Vermut de Catalunya se celebra a Sant Cugat aquest cap de setmana, dies 28 i 29 de maig, a la plaça de Barcelona

Les tres claus que has de conèixer per degustar els millors vermuts catalans durant la Fira del Vermut i participar en les diferents activitats que s’organitzaran relacionades amb el món d’aquesta beguda tradicional en l’aperitiu català.

1. Gots

Els gots són exclusius per a la Fira

El got és l’element imprescindible per poder degustar els millors vermuts catalans durant la fira d’aquest cap de setmana. El preu del got, que és de vidre i serigrafiat amb el logotip de la Fira del Vermut, és de 4 euros.

Per aconseguir-lo, hi ha dues opcions.  Una, durant els mateixos dies de la fira es podran comprar als dos estands que hi haurà a la mateixa plaça de Barcelona o a les oficines del TOT, al carrer de Sant Antoni. Aquest divendres, dia 27 de maig, es poden aconseguir anticipadament al TOT i així estalviar cues.

2. Tiquets de consumició

Cal adquirir tiquets de consumició

Un cop es tingui el got, el més important serà omplir-lo dels millors vermuts catalans gràcies als cellers que participaran en la fira. Reserves, blancs, negres, daurats... Qualsevol tipus de vermut val!

Per fer-ho, caldrà adquirir tiquets de consumició als diferents estands que hi haurà a la plaça de Barcelona o a les oficines del TOT. El preu de cada consumició serà d’1,5 euros. Tot i això, si véns acompanyat a la fira pots aconseguir un descompte i obtenir per deu euros dos gots i dues consumicions.

3. Activitats

Hi haurà activitats paral·leles

La Fira del Vermut comptarà amb un seguit d’activitats relacionades amb aquesta beguda tradicional que acompanya els aperitius catalans arreu. Masterclass de vermuts, tallers de còctels amb vermut o consells per fer un bon tast són algunes de les propostes que es faran a la plaça de Barcelona.

Per participar-hi, cal fer la reserva de la plaça a través de la pàgina web de la Fira del Vermut. L’art també hi serà present amb un taller per aprendre a pintar amb vi.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem