La Granja de Montserrat tanca després de 44 anys oferint menjar casolà

El bar ha estat 44 anys oferint menjar casolà i especialitats portugueses als santcugatencs

La Granja de Montserrat, l'emblemàtic bar del carrer l'Endevallada de Sant Cugat, tanca aquest divendres 22 de desembre després de 44 anys en funcionament.

L'encarregat del bar, José Da Silva, lamenta les condicions en què deixa el negoci al qual ha dedicat gran part de la seva vida:

Tant Da Silva com la seva dona, amb la que porta el bar, Mercè Llunell, superen l'edat de jubilació, però estaven intentant trobar algú per fer un traspàs. Afirma que "hi ha hagut molts interessats en portar el bar," però, finalment, des de la gestoria els hi han comunicat que el propietari ja no està interessat en què el local continuï sent un bar.

El bar és conegut pels menús diaris i les seves especialitats portugueses amb els que han aconseguit una clientela fidel i propera al llarg dels anys. Personalitats com els exalcaldes Lluís Recoder i Mercè Conesa i l'actual alcalde, Josep Maria Vallès, freqüenten el bar entre altres santcugatencs que s'apropen habitualment per dinar o prendre alguna cosa.

Bar La Granja FOTO: Flora Ibáñez

Bar La Granja FOTO: Flora Ibáñez


Josep Da Silva és un portuguès de naixement que va venir a estudiar a Sant Cugat el 1972 i va fer de la ciutat casa seva el 1975. Ha vist créixer i evolucionar la ciutat des de darrere la barra de La Granja i, juntament amb la seva dona, s'acomiada del seu negoci amb una festa el dissabte, 23 de desembre.

Una nova etapa

El portuguès tanca aquesta etapa de la seva vida de la qual "està preparat per passar pàgina" després d'uns mesos molt positius pel negoci. Des de finals d'estiu han coincidit al voltant de la plaça Quatre Cantons diverses obres i reformes i els treballadors paraven a La Granja per dinar generant molta clientela.

Envoltats de família i amics en una festa de comiat de La Granja, els encarregats del bar tancaran aquesta etapa de la seva vida. A la celebració també assistiran l'alcalde, Josep Maria Vallés, i altres persones del consistori. Alhora, el divendres, els santcugatencs tindran l'última oportunitat per gaudir dels plats portuguesos i el menjar casolà que ofereixen a La Granja.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem