L'EMD de Valldoreix fa una aposta per l'associacionisme entre els joves de la vila

La Junta de Veïns de l'EMD ha aprovat una moció presentada per ERC per tal que l'EMD incideixi en l'afavoriment de l'associacionisme a la vila

Valldoreix fomentarà de cara al curs vinent l'associacionisme entre els joves, posant en contacte, dinamitzant i coordinant des de l'EMD els centres educatius del municipi i les associacions locals. Així s'ha decidit després que la Junta de Veïns hagi aprovat una moció presentada per ERC, que té com a objectiu promoure iniciatives concretes, com ara visites de les associacions als centres educatius o impulsar una fira d'entitats.

 

El vocal d'ERC-MES, Lluc Cahís, ha assegurat que la moció pretén "fer poble", i té com a objectiu la socialització, sobretot tenint en compte un context de crisi: "L'associacionisme ens salva". Per la seva banda, Susanna Casta ha assegurat que "no fa falta dir l'important que és l'associacionisme per a la socialització", i que és important "parlar amb les escoles".Per això, Casta ha destacat que "cal potenciar-ho des del Govern". També hi ha intervingut Bernat Gisbert, vocal de l'equip de Govern: "Des de l'EMD ja s'intenta fomentar l'associacionisme, però està bé que hi hagi una trobada per parlar sobre la qüestió".

La moció s'ha aprovat amb els suports de tots els grups.

 
Comentaris

Destaquem