Un empresari de Sant Cugat detingut per importar 620 quilos de cocaïna barrejada amb sal

L'acusació es basa en la presumpta implicació de l'empresa, amb seu a Sant Cugat, en la importació d'un contenidor procedent de Colòmbia

Un empresari santcugatenc va ser arrestat el passat 25 de gener a la seva residència en una operació antidroga liderada pel servei de Vigilància Duanera de l'Agència Tributària. L'acusació es basa en la presumpta implicació de l'empresa, amb seu a Sant Cugat, en la importació d'un contenidor procedent de Colòmbia. Aquest contenidor, aparentment carregat de sacs de sal mineral, contenia clandestinament 620 quilos de cocaïna, segons l'Agència Tributària, tal com han explicat en un comunicat.

L'operatiu policial es va iniciar el 8 de gener després de la detecció de la càrrega sospitosa al Port de Barcelona, amb l'ajuda de l'alerta emesa per les autoritats colombianes. Es va decidir interceptar les comunicacions telefòniques de l'empresari santcugatenc per aprofundir en la investigació. La càrrega, sota vigilància constant, va arribar a Madrid pocs dies després. El 22 de gener, durant una operació de venda de la droga, es va procedir a l'arrest de sis individus, de nacionalitat colombiana i equatoriana.

De les set persones detingudes, tres han estat empresonades preventivament pel jutge (la seva relació amb el santcugatenc no ha estat confirmada), mentre que la resta han quedat en llibertat sota fiança, però se'ls ha retirat el passaport.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem