En marxa el III Pla d'Igualtat, que s'elaborarà amb la participació de la ciutadania

L'Ajuntament ha organitzat tres sessions de treball obertes a la ciutadania que abordaran diverses temàtiques

El tercer Pla d'Igualtat començarà a rodar aquest dijous, 20 d'abril. Amb l'objectiu de promoure la igualtat entre dones i homes tant a la ciutat, com en les empreses i les institucions, el Consistori preveu comptar amb el màxim de ciutadans possibles així com entitats que lluiten per aconseguir la igualtat, per tal d'elaborar aquest tercer pla. 

El tercer Pla d'Igualtat tractarà temes com l'ocupació, la corresponsabilitat, la qualitat de vida i la gestió del temps, entre d'altres.

Per això mateix, l'Ajuntament ha organitzat tres sessions de treball, obertes a la ciutadania, i que tractaran diverses temàtiques. La primera tindrà lloc aquest dijous 20 d'abril, entre les 18.00 i les 19.30 a la Casa de Cultura. La primera sessió de treball porta el nom de 'Temps, ocupació i apoderament'.

Dimecres 26 es realitzarà la segona sessió sota el títol, 'Drets i qualitat de vida'. Finalment, dimecres 10 de maig serà el torn de les 'Conclusions i debat'. 

Totes les sessions es realitzaran a la Casa de Cultura, de 18 a 19.30 h. Es pot assistir a una o vàries. Inscripcions a donainformacio@santcugat.cat, indicant si es necessita el servei de ludoteca infantil.

Igualtat de drets i deures per a tota la ciutadania

Sant Cugat té com a objectiu principal promoure la igualtat entre dones i homes, per afavorir canvis estructurals en la ciutadania des de la perspectiva de gènere amb el suport del compromís institucional i la gestió transversal de les polítiques i recursos municipals.

L’Ajuntament treballa en quatre línies estratègiques de treball:

  • Impuls de les polítiques de gènere.
  • Lluitar contra la violència de gènere.
  • Ocupació i emprenedoria: talent i lideratge femení.
  • Benestar i qualitat de vida.
Més informació
 
Comentaris

Destaquem