En marxa la campanya solidària 'Posem-li pebrots al càncer'

La cita se celebra aquest divendres, 2 de febrer, i dissabte 3 en els 6 supermercats Condis del municipi

La campanya 'Posem-li pebrots al càncer' arriba per tercer any consecutiu a la ciutat. Una campanya que se celebra amb motiu del Dia Mundial contra el Càncer, que té lloc el 4 de febrer, i que té per objectiu recaptar fons per als malalts i les famílies d'aquests. 

La iniciativa arriba a Sant Cugat de la mà de l'entitat local Oncolliga, que forma part de la Federació Catalana d'Entitats Contra el Càncer (FECEC), qui organitza la campanya. 

Durant aquest divendres 2 i dissabte 3 de febrer els sis Condis de Sant Cugat vendran bosses de pebrots en les quals hi haurà un pebrot verd i un de vermell per un preu d'1,5 euros. La recaptació es destinarà, íntegrament, a projectes de suport i atenció als malalts oncològics i les seves famílies. 

D'altra banda, amb aquesta cita, la FECEC espera sensibilitzar a la població i solidaritzar-se amb les persones que pateixen la malaltia, així com donar a conèixer les entitats que formen part de la federació. 

La presidenta d'Oncolliga Sant Cugat, Marisol Podio, confia en que la campanya obtingui bons resultas a Sant Cugat. Tal com ha destacat Podio, aquesta "sempre ha tingut molt bona resposta a Sant Cugat".

El cartell sencer:

 
Comentaris

Destaquem