En què beneficia sostenir una teràpia psicològica?

La teràpia psicològica ajuda a recuperar l’harmonia del benestar emocional, a sentir-se millor amb el seu entorn

A vegades en la nostra vida patim desànim, soledat, angoixa, desemparament, ràbia, inadaptació, desamor... ens trobem amb dificultats que no podem resoldre sols. És possible que els motius del patiment que ens aclapara no siguin tan evidents, i les repeticions que ens retornen, no tan conscients.

L’estrès, la depressió, l’autoestima, l’ansietat, el pànic, els dols, les inhibicions, les pors, les fòbies, les obsessions, les crisis, els problemes amb la sexualitat, les dificultats per a relacionar-se… sovint són estats que s’arrosseguen des de fa temps, determinats per cada història singular.

Quan una persona no pot resoldre sola de les seves dificultats, en aquell moment és un gran pas sol·licitar ajuda al psicòleg, per continuar el camí acompanyat i per alleujar el malestar. Els experts en psicologia treballem amb la paraula sobre el patiment psíquic, esbrinant allò que genera les dificultats, escoltant la tristesa, l’abatiment, l’ira... per tornar la seva gestió a la persona que pateix, i que aquesta pugui arribar a un territori de millora.

A l'Espai Salut Mira-sol, s’acompanya en el procés de cercar, reflexionar i escoltar-se la persona en les especificitats de la seva singularitat, per poder transformar i elaborar els motius pels quals consulta. Es tracta de restituir un saber, patrimoni d’aquell que consulta, respectant la recerca del que desitja. Sostenir una teràpia, adonar-se de la part de responsabilitat que origina el seu malestar, torna les persones més lliures.

Els grans canvis de la societat actual, la frenètica vida quotidiana que portem generen expectatives o exigències de curació màgiques envers els professionals: treure el malestar al més ràpidament possible.

Des del equip del Espai Salut Mirasol, un centre dedicat el benestar general per recuperar la salut i qualitat de vida, compartim la idea de que les millores verdaderes, aquelles que perduren en el temps, solament es poden aconseguir si el tàndem professional-pacient s’embarquen en processos sostinguts, que requereixen una atenció artesanal per a cada persona

Més informació
 
Comentaris

Destaquem