S'endarrereix la data d'inici del curs escolar 2024/2025

El canvi respon a la demanda de disposar de cinc dies hàbils de setembre per preparar el curs que havien fet arribat molts equips docents

La consellera d'Educació, Anna Simó, va comunicar a la mesa sectorial i al Consell Escolar, el dimecres 21 de febrer, que l'inici del curs escolar serà el 9 de setembre. Amb això, s'endarrereix la data d'inici del curs escolar 2024/2025, tal com havien demanat diversos membres del Consell Escolar, que plantejaven un marge de cinc dies per preparar-se, i els sindicats educatius.

El departament sempre havia posat com a condició que el primer dia de curs fos abans de la Diada. L'exconseller Josep González Cambray, però, havia establert que l'inici de curs fos sempre el quart dia laborable. En una carta dreçada al Consell Escolar, la consellera argumenta que aquesta decisió respon a la "demanda de disposar de cinc dies hàbils de setembre per preparar el curs que havien fet arribat molts equips docents i sempre partint de la premissa que no es tornaria a iniciar el curs després de la Diada".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem