Endesa forma 240 bombers en riscos elèctrics

La formació forma part de la col·laboració, des de fa 6 anys, entre Endesa i el Departament d'Interior de la Generalitat

Amb l'objectiu d'aprofundir en el coneixement i les característiques de les instal·lacions elèctriques, per tal de millorar la seguretat dels bombers en cas d'haver d'intervenir, Endesa ha format un total de 240 Bombers de la Generalitat del Vallès Occidental.
 

Dels 240 membres del cos que rebran la formació, ja s'ha impartit a un total de 218, els últims 20, han estat durant aquest mes de maig a la subestació de Can Jardí, a Rubí. Està previst que els bombers restants rebin la formació el pròxim mes de setembre.

Aquesta formació s'emmarca dins l'acord de col·laboració entre Endesa i el Departament d'Interior de la Generalitat, signat ara fa sis anys. Un conveni bidireccional, ja que, per una banda, els bombers coneixen les instal·lacions i els procediments per la seva explotació, i, per l'altra, Endesa es nodreix del coneixement que bombers té de les situacions d'emergència i de com gestionar les situacions de crisi. 

 
Comentaris

Destaquem