Entra a 'El Generalife', la joia arquitectònica local a la venda per 4,9 milions

L'habitatge, situat al barri de l'Eixample, forma part del Catàleg del Patrimoni Arquitectònic del municipi i consta d'un habitatge de 581 m2 construïts

"El Generalife", una de les joies arquitectòniques de Sant Cugat, està a la venda per 4.950.000 euros. L'habitatge, situat al barri de l'Eixample, forma part del Catàleg del Patrimoni Arquitectònic del municipi i consta d'un habitatge de 581 m2 construïts, distribuïts en 6 habitacions i 5 banys. La construcció consta d'una àmplia terrassa, a més de garatge i un jardí amb piscina. Segons el web que comercialitza la casa "El Generalife" disposa de la casa principal d'estil arquitectònic modernista, amb un aire aràbic i "espais interiors de gran personalitat ... En resum, un lloc únic per viure, treballar, descansar, i celebrar grans festes... Però també molt adequada com a seu emblemàtica per a alguna empresa o institució".



En la descripció s'assenyala que la construcció es compon d'un vestíbul i una elegant escala que comunica totes les plantes fins a dalt de la torre que domina la propietat. A la planta baixa hi ha la cuina i el menjador, comunicats per un ampli saló. A la planta primera hi ha un altre saló que comunica amb tres habitacions. A més, la torre s'eleva dues plantes més: una que comunica amb una gran terrassa des d'on veure Sant Llorenç i Montserrat, mentre que a la planta superior de la torre culmina amb un mirador habilitat com estudi, des d'on es té una panoràmica de 360º a tota la ciutat. Finalment la finca disposa d'una casa independent per a convidats, amb 2 habitacions i un bany complet, i una zona de barbacoa amb cuina-sala-menjador equipada. 

Més sobre l'edifici

La piscina delo complex residencial FOTO: Cedida

L'edifici d'estil neoàrab està inspirat en l'arquitectura andalusí i data de l'any 1913. Projectada per l'arquitecte Eduard M. Balcells i Buigas, "El Generalife" està edificat en una planta quadrada, consta d'una torre mirador coberta amb cúpula en un dels angles i destaca pels elements decoratius com els esgrafiats, les finestres d'arc de ferradura, el ràfec d'ampli voladís, i els ornaments de figures geomètriques de tipus floral. La construcció compta d'un edifici annex d'estil similar on se situa la masoveria. La glorieta del jardí, que té un mateix estil, és de construcció recent.

Un altre dels salons de la casa FOTO: CedidaDes de la part superior es poden veure unes grans vistes del municipi i més enllà FOTO: CedidaL'habitatge té molts espais espectaculars FOTO: CedidaLa casa se situa al barri de l'Eixample FOTO: Cedida

Més informació
 
Comentaris

Destaquem