S'entrega el premi de la postal guanyadora del concurs de postals de Nadal del TOT

Unes entrades per anar al Tibidabo i una revisió odontològica són els premis que ha rebut Marc Guilabert de l'Agora

Marc Guilabert Pérez ja té el premi del concurs de Postals de Nadal del TOT Sant Cugat. Unes entrades per anar al Tibidabo cortesia del Centre Pediatria Can Mora, patrocinador del concurs. A més, tota la família també podrà fer-se una revisió odontològica. Marc és alumne de l'escola Agora Sant Cugat International School, una de les 20 escoles que han participat aquest any al concurs. La seva postal que representa la façana principal del Monestir i els dos xiprers que hi ha a la plaça d'Octavià, guarnits de Nadal, il·lustrarà la portada del TOT Sant Cugat d'aquest divendres 23 de desembre i servirà per felicitar les festes a tots els santcugatencs i santcugatenques.

Guilabert ha explicat al TOT que va fer dues versions i al final va preferir la segona: - "No m'hi cabien tots els elements, i vaig preferir fer un altre. Ens van dir que havien de sortir els elements; català, de Nadal i de Sant Cugat, per això vaig pensar el tió, dos arbres de Nadal i el Monestir". Afirma que no s'esperava ser el guanyador i es mostra molt "afortunat". D'aquesta manera, Marc ha estat l'escollit d'entre els 1.003 alumnes de tercer de primària de les 20 escoles del municipi.

Marc Gilabert, guanyador del concurs de Postals de Nadal del TOT i Bea García del Centre Sanitari Can Mora

Marc Guilabert, guanyador, i Bea García del Centre Pediatria Can Mora, patrocinador del Concurs de Postals de Nadal del TOT. 

 

LA POSTAL GUANYADORA. Escola Agora. Marc Guilabert Pérez

LA POSTAL GUANYADORA. Escola Agora. Marc Guilabert Pérez

 

Els centres participants:

Agora Sant Cugat International School

Associació Club Cantarell

Avenç

Catalunya

Ciutat d'Alba

Collserola

El Pinar

Escola Europea Internacional de Barcelona

Jaume Ferran Clua

Gerbert d'Orlhac

Joan Maragall

L'Olivera

La Farga

La Vall

Pins del Vallès

Pureza de Maria

Santa Isabel

Thau

Turó de Can Mates

Viaró

 

Segueix Nadal amb el TOT Sant Cugat

Com cada any, el TOT Sant Cugat fa un seguiment exhaustiu de l'actualitat santcugatenca. Podeu seguir l'actualitat de Nadal al canal especial del TOT, amb les millors fotografies dels actes, els vídeos i totes les activitats. A més, podeu seguir el TOT per les xarxes socials TwitterFacebookInstagram i per primer cop també explicarem Nadal a través de TikTok. Les etiquetes específiques del TOT per on ens podeu seguir el TOT és #TOTNadal i les genèriques #Nadalstc i #encenelnadal.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem