Entren a la parada de castanyes de la pl. Lluís Millet i en cremen l'estelada

El propietari de la parada explica, tot i que amb precaució, que sospita qui pot haver estat i presentarà denúncia dels fets a la policia

La parada de castanyes de la plaça de Lluís Millet va aparèixer forçada el diumenge al matí, després que el dissabte a la matinada algú va trencar un plafó de fusta que la cobria i va agafar l'estelada que hi havia guardada dins. Posteriorment es va cremar l'estelada i qui ho va fer la va tornar a deixar prop de la parada. El propietari assegura al TOT Sant Cugat que té sospites de qui pot haver estat i que les càmeres de seguretat de la zona ho confirmaran quan siguin revisades per la policia. De totes maneres, el propietari encara no ha presentat formalment una denúncia, tot i que explica que ho farà pròximament.

L'estelada cremada torna a ser a la parada. FOTO: Bernat Millet

L'estelada cremada torna a ser a la parada. FOTO: Bernat Millet

A banda de la fusta trencada i l'estelada cremada, la parada de castanyes no va patir cap més destrossa ni robatori, la qual cosa fa pensar que l'objectiu de qui va cometre l'acte era l'estelada, que feia dies que onejava a la parada mentre era oberta durant el dia.

 
Comentaris

Destaquem