Enxampen un lladre després de robar en un habitatge de Sant Cugat

Els dos presumptes lladres van fugir per l'estació de Mira-sol i els mossos en van poder detenir un

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Cugat van detenir el 19 de maig un home com a presumpte autor de robatori amb força a l’interior d’un domicili del barri de Can Mates. Els agents van ser avisats per l'activació d'una alarma en un habitatge. Una vegada al lloc, una patrulla va confirmar que havien accedit a l'immoble i van iniciar una recerc per les zones adjacents. 

Un caporal del cos va detectar dues persones sospitoses que, en veure’l, es van amagar darrera d’una columna de l’andana de l’estació de Mira-sol. Quan es va apropar, van fugir saltant a les vies i el caporal en va poder detenir una. A l’interior de la bossa que duia a l’esquena, es van recuperar diversos objectes que havien estat sostret instants abans a l’interior del domicili, a més de guants, passamuntanyes i altres objectes per cometre els fets.

En el marc de la seva detenció, la persona va manifestar que era menor d’edat, cosa que va quedar totalment desacreditada mitjançant una prova mèdica molt senzilla que va certificar la majoria d’edat.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem