ERC demana la "immediata reobertura" dels centres sanitaris de La Floresta i Les Planes

Els centres sanitaris dels dos barris de Sant Cugat es van tancar amb la pandèmia i encara no s'han reobert

ERC Sant Cugat reclama la "immediata reobertura" dels centres sanitaris de La Floresta i Les Planes, tancats des del 16 de març arran de la pandèmia del coronavirus. El Departament de Salut de la Generalitat ha decidit no reobrir els centres sanitaris dels dos barris santcugatencs.

Més info: Els CAPs de La Floresta i Les Planes mantenen portes tancades

Pels republicans, els dos centres sanitaris "són una absoluta prioritat per la ciutadania d’aquests barris, on viu molta gent gran i amb problemes de mobilitat". És per això que reivindiquen la seva reobertura immediata. ERC Sant Cugat demanarà una reunió amb la consellera de Salut, Alba Vergés, per exposar els arguments de la seva petició i convidaran a les associacions veïnals de La Floresta i Les Planes que els acompanyin per exposar les seves raons.

Mentre segueixin tancats, ERC també demana a l'Ajuntament de Sant Cugat que es reforcin els serveis de transport públic (autobús a demanda i altres) a fi de facilitar el desplaçament dels usuaris a altres centres sanitaris de referència, com els CAPs de Valldoreix, Can Mates o Sant Cugat.

Més info: El CAP de Valldoreix ja té data de reobertura

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem