L'ermita de Sant Medir rep visitants tot i no celebrar-se l'aplec

Tot i que el tradicional aplec de Sant Medir s'ha suspès per la pandèmia de la Covid-19, alguns santcugatencs han pujat fins a l'ermita

Els ciutadans de Sant Cugat han viscut el Sant Medir més particular des de fa molts anys, i és que aquest 2021 no han pogut gaudir del tradicional aplec a l'esplanada de davant de l'ermita -cosa que no passava des de la Guerra Civil-, per culpa de la pandèmia de la Covid-19. De totes maneres, alguns santcugatencs han seguit la tradició de pujar caminant fins a l'ermita, aprofitant el dia festiu i el relatiu bon temps.

Diada de Sant Medir

 

A més, l'Ajuntament de Sant Cugat ha programat alguns actes i activitats alternatives. El dimarts, 2 de març, es va celebrar un acte institucional, en el qual l'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, va definir la festa de Sant Medir com a "un espai de trobada per a tots els santcugatencs", i va desitjar que l'any vinent es pugui celebrar amb normalitat.

Més info: Arrenca un "Sant Medir especial" i l'alcaldessa demana que la població no pugi a l'ermita

Com a plat fort de la festa de Sant Medir d'enguany, el dimecres, 3 de març, s'ha estrenat a través del canal de YouTube de l'Ajuntament un vídeo animat sobre l'auca de Sant Medir.

 

 
Comentaris

Destaquem