Es mor l'artista Marín Mercadé i la família busca testimonis de la caiguda mortal

L'artista va morir aquest dissabte, 9 de gener, a l'hospital barceloní, després d'estar en coma arran l'hemorràgia cerebral per la caiguda

La família del pintor santcugatenc José Luis Marín Mercadé, busca possibles testimonis que haguessin pogut veure la caiguda del seu pare, que li va provocar la mort. L'incident es va produir entre les 10.00 i les 11.00 hores del dilluns, 4 de gener, al voltant de l'avinguda de Can Cabassa, a Mira-sol, quan l'home va sortir a tirar les escombraries. Marín va ser traslladat en ambulància fins a l'heliport de l'HGC i va ser trasllat fins a l'Hospital de la Vall d'Hebron a causa de la gravetat de la situació i segons ha explicat el seu fill José Marín.

L'artista va morir aquest dissabte, 9 de gener, a l'hospital barceloní, després d'estar en coma arran l'hemorràgia cerebral per la presumpta caiguda. A inicis d'aquesta setmana el santcugatenc ha estat traslladat a la Ciutat de la Justícia de Barcelona per practicar-li una autòpsia, ja que l'incident va succeir al carrer. Els familiars han explicat que cercant a possibles testimonis per poder agrair a les persones que el poguessin socórrer i saber que és el que ha pogut passar. Marín, de 73 anys, deixa una vídua, set fills i 32 néts, el darrer nascut durant aquest divendres 8 de gener.

 
Comentaris

Destaquem