Es pot signar a Sant Cugat la petició popular per la regularització de persones migrants

La Xarxa Solidària de Sant Cugat acull la campanya '500 mil signatures per 500 mil persones essencials' per donar suport a la Iniciativa Legislativa Popular ‘Esenciales’

Des de la Xarxa Solidària de Sant Cugat inicien una última acció de recollida de signatures per a la regularització de persones migrants, que s'ubicarà a la caseta d'entitats Valor Afegit de la plaça d'Octavià, de l’1 al 10 de desembre.

La recollida de signatures té l’objectiu de portar a congrés la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) que demana que es dugui a terme una regularització extraordinària de persones migrants que ja viuen a l’Estat Espanyol. Abans de l’estiu, les entitats de la Xarxa Solidària van recollir ja quasi un miler de signatures a Sant Cugat.

Actualment, a tot l’Estat viuen més de 500 mil persones estrangeres en situació administrativa irregular. Això comporta que es trobin en uns llimbs burocràtics, sense tenir garantits alguns dels drets bàsics.

Sota el lema '500 mil signatures per 500 mil persones essencials', es volia arribar al mateix nombre de signatures que de persones en aquesta situació: actualment ja s’ha arribat a les 500.000 signatures, però podria ser que algunes d’elles s’invalidessin per defecte de forma o que es perdin pel camí. Per això, els organitzadors volen arribar a les 570.000 signatures per assegurar que la #ILPRegularizacion arribarà al congrés.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem