Es presenta la nova edició del Món Sant Cugat dedicada al centenari del tren

La revista, que es presenta al Museu de Sant Cugat aquest 23 de gener, es pot adquirir ja a la seva pàgina web

La quarta edició del Món Sant Cugatpatrocinada per FGC, es presenta en societat aquest 23 de gener de 2018 al Museu de Sant Cugat. L'acte que s'inicia a les 19:00h de la tarda, comptarà amb la participació de l'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, el president de FGC, Enric Ticó, i l'exnedadora Gemma Mengual, protagonista de l'entrevista, entre altres personatges destacats i música de l'Escola Fusió i una visita a l'exposició del centenari dels FGC. La presentació del Món Sant Cugat s'acompanyarà, a més, d'una degustació d'embotits i formatges de Qgat Rebost i un tast de vins de Collserola de la Cooperativa l'Olivera.

La revista monogràfica, que s'edita semestralment, dedica el seu reportatge central al centenari de l'arribada del tren a Sant Cugat. El treball, signat per diversos periodistes santcugatencs, també inclou una extensa entrevista a l'exnedadora santcugatenca i medallista olímpica Gemma Mengual

El nou Món Sant Cugat també inclou dos reportatges més d'actualitat sobre la mobilitat i l'habitatge de Sant Cugat. I com és habitual un especial dedicat a perfils santcugatencs i articles sobre el patrimoni local. El Món Sant Cugat es pot adquirir a partir d'aquest 23 de gener per subscripció, a les oficines del TOT, als quioscs i a les llibreries i ja mateix a la pàgina web del Món Sant Cugat.

Tres números amb continguts divulgatius

Reserva't el dia per venir a la presentació.

El Mon Sant Cugat, és el monografic col·lecionable del TOT Sant Cugat. Amb dues edicions a l'any, al juny i al gener, la revista està dissenyada amb un format atractiu i de qualitat, dirigida a un públic que vol descobrir, aprofundir i entendre la realitat més propera. Amb continguts divulgatius sobre l’actualitat i el patrimoni històric, cultural, social, econòmic i humà santcugatenc. Fins ara s'han editat tres números que es poden adquirir al web del Món Sant Cugat

Número 3. La vinya a Sant Cugat

Durant segles la vinya va ser la principal activitat econòmica que va donar forma a la ciutat que avui coneixem. Entrevista a Àlex Corretja, extenista i santcugatencs. 100 anys del Club de Golf, El Júnir FC, El Sant Cugat FC, La Unió i La Lira.

Número 2. Anuari 2016

Amb el més destacat de l’any. Entrevista a Empar Moliner. Personatges: Àngela Balcells, José A.Morán, Lluís Ribas, Albert Salarich.

Número 1. Viatge als orígens

Fem un passeig per la història de Sant Cugat des dels primers pobladors fins que el Monestir perd el poder i s’estableix la societat moderna. altres continguts: Entrevista a Francesc Orella, personatges com Gerald Fannon. Gemma Puig, Jaume Pahissa i Blanca Moreno. Descobreix Can Ganxet, el Paga-li, Joan, els Cals, els renoms..

Més informació
 
Comentaris

Destaquem