Es proposa crear una guia sobre la fauna de Sant Cugat

El regidor no adscrit presentarà la moció al Ple del mes de juny amb l'objectiu d'estudiar la biodiversitat de la ciutat

Dimitri Defranc, regidor no adscrit de l'Ajuntament de Sant Cugat, presentarà una moció al Ple del mes de juny per crear una guia de la fauna local. D'aquesta manera, es vol tenir controlada la situació de les espècies d'animals de Sant Cugat, tant autòctones com invasores, i estudiar així les repercussions que poden tenir les variacions ambientals i els contaminants a la ciutat. 

Defranc ha proposat que la guia compti amb una versió electrònica, i amb la possibilitat que pugui ampliar-se amb dades aportades pels mateixos ciutadans de Sant Cugat. Així doncs, ha de servir com una eina educativa i de conscienciació sobre la importància del medi ambient. El regidor vol que aquesta guia proporcioni informació al conjunt de la ciutadania sobre els reptes als quals s'enfronta la ciutat, com els projectes d'urbanització de zones verdes o l'abandonament d'animals de companyia. 

Aquesta iniciativa està íntimament lligada amb els principis de l'Agenda 21, i preveu establir línies de treball en un futur. Pretén fixar objectius per cada dècada sobre la salut de les poblacions d'animals, la seva diversitat i les relacions mútues que estableixen.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem