L'Escola La Floresta demana solucions a l'incivisme: 'botellons' nocturns des de l'estiu

Molts matins apareixen ampolles, vidres, gots i bosses a l'Escola La Floresta, tan a l'aparcament com al pati

L'Escola La Floresta pateix les conseqüències de la celebració de botellons nocturns. Això es tradueix en l'acumulació de deixalles i ampolles, tan al pàrquing de l'escola com a l'interior del centre, que famílies i infants veuen en arribar als matins. Molts dies, el botellón s'ha produït al mateix pati. La situació es ve repetint des de l'estiu.

 

Des de l'Escola s'ha informat de la problemàtica als Mossos i a l'Ajuntament de Sant Cugat, però encara no hi han posat remei. Aquest mateix dijous, 24 de setembre, s'han tornat a trobar ampolles, bosses, gots i vidres. Durant l'estiu, els botellons es produien en qualsevol dia de la setmana i, ara, són principalment les nits dels caps de setmana.

L'Escola lamenta que és un mal exemple pels infants, que han de veure quan van a classe les imatges d'ampolles d'alcohol i tota mena de deixalles. A més, diversos dies els infants s'han quedat sense utilitzar la pista de l'escola perquè era plena de vidres.

Per tot plegat, el centre demana solucions als Mossos i l'Ajuntament de Sant Cugat, especialment en vigilància i neteja.

incivisme escola floresta

 

 

incivisme botellon floresta

 

 

 
Comentaris

Destaquem