Escoles de Sant Cugat se sumen a la Xocolatada solidària contra el càncer infantil

La Xocolatada solidària es farà el 14 de febrer a l'Escola Bressol de Valldoreix i al CEIP Gerbert d'Orlhac; el 21 de febrer a l'escola Ferran i Clua

Diferents escoles de Sant Cugat se sumen a la Xocolatada Solidària contra el càncer infantil. L'Escola Bressol de Valldoreix i l'escola Ferran i Clua organitzen la 3a edició de l'esdeveniment solidari amb l'objectiu de recaptar fons per finançar la investigació contra el càncer infantil i sensibilitzar i conscienciar que l'única via per combatre'l és la investigació, ja que la prevenció no és possible.

El 14 de febrer és fa a l'Escola Bressol i la data del Ferran i Clua coicideix amb la Festa de Carnaval, el 21. L'Escola Gerbert d'Orlhac celebra també el 14 de febrer a partir de les 16.30 h la xocolatada solidària, aportant un donatiu de 1,5 euros, que aniran a programes pioners en el diagnòstic i tractament del càncer infantil.

 

L'Escola Avenç també organitza una xocolatada solidària.

Qui l'organitza?

La iniciaiva està organitzada per associacions contra la lluita de diferents tipus de càncer. A Valldoreix està impulsada per l' Asociación Anita, promoguda per la valldoreixenca Carolina Amado i que centra la seva acció a recaptar fons per a la investigació del càncer de cèl·lules germinals. Al Gerbert d'Orhlac i a altres escoles està impulsada per l'Associació de Famílies.

Dins del marc de la celebració del Dia Internacional del Càncer Infantil, el 15 de febrer, s'organitzaran al voltant de 1.200 xocolatades solidàries per tot l'Estat, una per cada infant diagnosticat cada any a Espanya. L'objectiu és recaptar fons per finançar el grup d'investigació del càncer infantil de l'Hospital Sant Joan de Déu.

La 3a edició de la Xocolatada Solidària arriba a Sant Cugat el pròxim 14 i 21 de febrer. FOTO: EMD Valldoreix

La 3a edició de la Xocolatada Solidària arriba a l'escola Bressol i l'escola Ferran i Clua de Valldoreix el pròxim 14 i 21 de febrer. FOTO: EMD Valldoreix

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem