contingut promocionat
Gescobert L

 

Com escollir la millor assegurança de salut en temps de pandèmia

Sabem distingir quina és l'assegurança que més s'ajusta a les nostres necessitats i a les de la nostra família?

En l'actual context de crisi per la pandèmia, una de les coses a tenir en compte és contenir l'economia domèstica. Per aquest motiu hem de valorar a l'hora d'escollir una assegurança o canviar-la, que en el mercat hi ha multitud de companyies i de preus, però de vegades és difícil prendre una decisió per triar la millor opció per a cada família. Tot això ens fa preguntar si sabem distingir quina és l'assegurança que més s'ajusta a les nostres necessitats i a les de la nostra família?

Gescobert estan especialitzats en assegurances sobre les persones, i això els ha portat a ser líders en assegurances de salut, vida, accidents, subsidis i assistència en viatge; tant per a tu, com per a la teva família i també per a les empreses. Gescobert et proposa contractar l'assegurança mèdica (o canviar de companyia) que millor s'ajusti a la teva família, per a això compten amb una plantilla de més de 80 persones dedicades exclusivament a aquestes assegurances i més de 35 anys d'experiència. 


Amb més de 15 anys de presència a la ciutat

Gescobert fa més de tres lustres que tenen presència a Sant Cugat i tramiten totes les autoritzacions de proves diagnòstiques i intervencions amb totes les companyies sense cap cost addicional. A més, ofereixen atenció personalitzada i et recomanen els millors especialistes. Realitzen tots els tràmits amb les companyies, altes, baixes modificacions, etc. i negocien per a tu els increments anuals.

Els pots trucar als telèfons: 699 53 54 5393 230 04 00 o enviar un correu electrònic al informacion@gescobert.es per demanar pressupost sense compromís i t'explicaran tots els serveis gratuïts. Finalment i si ja tens una assegurança mèdica, t'ajudaran en la selecció dels millors metges, en els tràmits amb la teva companyia i en tots els canvis que ens sol·licitis en la teva pòlissa.

 
Comentaris

Destaquem