Escull el teu porter automàtic en 5 passos

N'hi ha de tots els tipus i colors amb diverses funcions

Si t'estàs plantejant canviar el porter automàtic de casa, has de saber que són una eina molt útil per a la seguretat. Per aquest motiu és molt important escollir bé quin tipus de porter instal·laràs i si s'adaptarà a les teves necessitats. Aquí t'expliquem com escollir-ne un en cinc passes.

Imatge o so

Pensa si necessites veure a la gent i l'entorn i si amb la seva veu ja en tens suficient. En funció d'això pots escollir entre dues opcions: el tradicional porter automàtic o un equipat amb càmera de vídeo. Aquest últim, a més pot recollir la imatge en blanc i negre o en color.

A més de tot això, amb aquests nous videoporters pots gravar la imatge de les trucades rebudes fins i tot quan no hi som a casa través d'una app al teu mòbil.
 

I si al final decideixes decantar-te per un videoporter, has de saber que no és necessari canviar la instal·lació de cables. La que ja tens a casa teva o a la comunitat és totalment funcional.

Quants en necessites?

Si vius en un dúplex o en una casa amb diverses plantes, pot ser molt pràctic tenir diversos porters que et permetin obrir les portes des d'un sol lloc. A més, un porter amb una pantalla sense fils pot ser una bona solució que t'eviti moure't cada cop que algú vulgui passar.

Un porter, una porta?

Potser necessites que des d'un porter puguis obrir més d'una porta, si és així, hi ha alguns models que controlen de forma independent diferents portes. Així pots obrir la porta de l'entrada principal i la del garatge des d'un únic lloc.

Amplia la protecció amb complements

Els porters automàtics, a més de tot això, poden tenir diversos complements per augmentar encara més la seguretat de casa teva. Visió nocturna, càmera que es pugui girar o tecnologia NFC per obrir les portes sense necessitat de cap clau.

Disseny i confort

Pots trobar el model que més s'adapti a l'estil de la teva llar: n'hi ha de tots els colors i formes. Fins i tot alguns disposen de funcions multimèdia que transformen la pantalla en un marc digital d'imatges.

A Coll Favà Serveis t'instal·laran el porter automàtic que més s'adapti a les teves necessitats i a les de la teva llar. Millora la teva seguretat i la dels teus amb un nou porter.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem