contingut promocionat
Institut dental Sant Joan logo

 

 

Especialistes en el somriure que desitges

Institut Dental Sant Joan compta amb un tractament ideal per aconseguir millorar el teu somriure

Ets de les persones que amaguen el seu somriure a les fotos perquè no estan a gust amb el seu aspecte? Tens les dents grogues i necessites recuperar la seva tonalitat original? Si estàs identificat amb aquestes o amb qualsevol altra casuística, vol dir que necessites posar-te en mans dels professionals d'Institut Dental Sant Joan.

Institut Dental Sant Joan és una clínica dental especialitzada en el disseny del somriure. Un tractament que requereix una planificació amb les eines més innovadores perquè el pacient entengui bé quin serà el resultat final. Un estadi inicial que continua amb el pla de tractament que persegueix que aquest tingui un somriure perfecte.

El tractament del disseny del somriure requereix un equip format per professionals multidisciplinaris preocupats per satisfer les necessitats de cada pacient com els d'aquesta clínica dental.

Si tens qualsevol dubte o necessites iniciar un tractament dental, pots contactar amb Institut Dental Sant Joan o dirigir-te al carrer Plana de l'Hospital, 25.

L'equip de l'Institut Sant Joan és especialitzat i pluridisciplinari. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem