contingut promocionat

 

logo torres advocats

Especialistes en la tramitació d'herències

El bufet Torres & Associats Advocats et pot ajudar en la redacció del teu testament

Fer un testament és fonamental per deixar clar qui ha de rebre els teus béns un cop ja no hi siguem. Acostumem a pensar que si no el fem, els nostres fills rebran tot el que tenim sense cap problema, però si en redactem un, deixarem ben clara quina és la nostra voluntat de forma clara.

B TORRES & ASSOCIATS
 

Habitualment, els testaments es fan per tal que un cop la persona mori, l'herència la rebi el cònjuge, i després (o en cas de no tenir-ne), els fills o filles. Encara que aquest sigui el testament més estandarditzat, no vol dir que s'hagi de fer obligatoriament d'aquesta manera: el document pot tenir totes les variacions que es vulguin i, per tant, es pot deixar en herència el que es vulgui a qui ho vulgui.

A Torres & Associats Advocats tenen una llarga experiència en planificació testamentaria i tramitació d'herències, motiu pel qual, recomanen deixar ben clar qui ha de rebre qué. D'aquesta manera, aclarirem individualment quina és la nostra voluntat i evitarem la possibilitat de problemes entre els hereus d'aquest testament en el futur .

L'equip de Torres & Associats ofereixen diferents serveis per ajudar-te a redactar aquest testament: planificació fiscal hereditària (donacions, rendes vitalícies, etc.), redacció de testaments amb especial incidència en clàusules especials i personalitzades, escriptures de declaració d'hereus, escriptures d'inventari d'herència i defensa i impugnacions judicials dels drets dels hereus davants dels Tribunals.

TORRES & ASSOCIATS ADVOCATS

 
Comentaris

Destaquem