contingut promocionat
Logo Vitaldent CAT

 

 

Estètica dental: Cuidar la salut bucodental, clau per la funcionalitat i l'aparença

L'estètica dental que proposa Vitaldent Sant Cugat és fonamental per millorar la salut bucal

Un somriure blanc i bonic és fonamental per tenir una cara harmoniosa. A Vitaldent Sant Cugat saben que una dentadura més estètica no només beneficia la persona que somriu, sinó que també influeix en el seu entorn, així com en el desenvolupament de la seva vida personal i professional.

A banda de les funcions fisiològiques, la nostra boca presenta un vincle psicològic molt important que expressa el benestar de l'individu. Les dents i la boca són les parts més visibles de la cara i són més significatives a l'hora d'expressar-se i comunicar-se.

A més, els episodis d'ansietat i depressió són comuns entre persones que han perdut peces dentals a conseqüència d'un accident, les càries o malalties periodontals. L'Organització Mundial de la Salut qualifica aquesta pèrdua d'autoestima i els traumes psicològics derivats dels problemes antiestètics de pacients desdentats com a “invalidesa oral”. Segons l'avaluació d'aquest organisme internacional rellevant, estètica és benestar, i benestar és salut.

Millorar l'estètica del somriure

Però, no només els adults poden veure's afectats emocionalment per l'estètica del somriure. Els més petits també donen molta importància als problemes estètics. Les anomalies dentàries que presenten els nens poden originar que se sentin diferents dels altres. Aquesta qüestió els pot afectar severament, arribant a aïllar-se i dificultant la seva integració social i escolar.

Per pal·liar aquests defectes, els tractaments d'estètica dental han avançat notablement en les darreres dècades, gràcies a les noves tècniques i als materials d'última generació que t'ajudaran a mantenir un somriure sa i bonic.

L'estètica dental a Vitaldent Sant Cugat

A la clínica Vitaldent Sant Cugat, amb el número de registre sanitari E08766814, apliquen la tecnologia de llum Led perquè llueixis un somriure fins a quatre tonalitats més clares. El tractament de blanquejament dental a Vitaldent és segur, senzill i còmode, i no és agressiu amb l'estructura dental. Per assegurar un millor resultat, abans fan una higiene dental amb agents polidors que consisteix en treure les tincions (taques de les dents).

Si el que vols és tenir un somriure harmònic i equilibrat el contornejat estètic dental pot ajudar-te a aconseguir-ho. Aquesta tècnica es recomana a aquells pacients que presenten incisius centrals massa llargs, canins molt punxeguts, o algun tipus d'irregularitat produïda per un traumatisme. Es tracta d'un procediment que s'ha de fer amb molta cura i delicadesa i sempre ho ha de fer un expert en Estètica Dental amb la finalitat d'obtenir els millors resultats. Aquest tractament és indolor i no necessita anestèsia.

Sens dubte, una de les millors solucions per assolir un somriure blanc i uniforme és la col·locació de carilles de disilicato de litio  també conegudes com carilles ultrafines estètiques. Aquest tractament permet dissenyar el teu somriure, ja que té en compte aspectes com ara la forma de la cara, els llavis, el color de la pell i les genives. Amb les carilles dentals Vitaldent no t'enduràs cap sorpresa perquè es fan d'acord amb un disseny per ordinador que veuràs abans de començar el tractament.

Avantatges de les carilles dentals

El principal avantatge de les carilles dentals és el seu gran potencial estètic, ja que corregeix la forma de les dents, les regularitza i fa més uniformes. Les carilles, en superposar-se a les dents naturals permeten que puguis lluir un somriure completament renovat i perfecte sense perdre gens ni mica de naturalitat.

Més de 7.500.000 pacients han acudit a les nostres clíniques durant més de 30 anys d'història. Vitaldent forma part de Sant Cugat i volen seguir cuidant la salut dental de tots els seus habitants i millorant l'estètica del somriure. Formen part activa en la cura de la teva salut i estan a la teva completa disposició perquè facis la teva primera consulta sense cost i així avaluar l'estat actual de la teva boca.

Visita la clínica a Rambla del Celler, 125 o demana'ns cita al telèfon 935 83 16 12

Presumeix de somriure amb els nous tractaments d'estètica dental FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem