contingut promocionat
Captura de pantalla 2020 07 21 a las 11.19.05

Un concepte innovador de cirurgia i medicina estètica

A IM CLINIC trobaràs les tècniques més innovadores i segures de la mà dels millors professionals, en un entorn que t’aportarà pau i seguretat

Quan pensem en cirurgia o medicina estètica, pensem a tenir cura de nosaltres mateixos. La salut estètica també és molt important a les nostres vides, ja que si quan ens mirem no ens sentim a gust amb el que veiem, això ens pot fer patir. Escollir les mans que ens ajudaran a sentir-nos millor amb el nostre aspecte és important. Per això hem de buscar un lloc amb professionals reconeguts i amb experiència, però també un centre on es cuidi cada aspecte de manera personalitzada perquè la nostra salut i el nostre confort siguin prioritaris. A IM CLINIC ho pots trobar tot.

IM CLINIC és la clínica de cirurgia plàstica estètica i reparadora més innovadora d’Europa que va obrir les seves portes a Sant Cugat ara fa més de 6 anys. El concepte innovador d’aquesta clínica no només radica en la seva clara aposta per un equip mèdic i humà altament qualificat i amb una llarga experiència, per la tecnologia més avançada, per les tècniques més solvents o la investigació continuada. Sinó especialment, perquè el pacient, la seva salut i el seu benestar, són el centre d'IM CLINIC.  A cada espai s’ha buscat crear un ambient acollidor i confortable, on els pacients puguin sentir-se còmodes, segurs, tranquils i on menjar bé (tant al IM Restaurant obert al migdia també al públic, com a les habitacions domòtiques de 50 m2). En definitiva, que els pacients se sentin cuidats en tot moment i acompanyats en les seves decisions i tractaments pels millors especialistes.

A IM CLINIC trobem dos espais diferenciats: el dedicat a la cirurgia plàstica i el dedicat a la medicina i els tractaments estètics (IM Beauty). A més, hi trobem la seu de la Fundació Dr. Ivan Mañero, una entitat sense ànim de lucre que desenvolupa projectes de cooperació internacional a Guinea Bissau. I porta projectes de sensibilització i de Lluita contra la Mutilació Genital Femenina a la nostra ciutat.

 

Pots posar-hi en contacte en el 933 01 30 40 o a imclinic@imclinic.com

Centre dedicat a la cirurgia plàstica

 
Comentaris

Destaquem