contingut promocionat
Captura de pantalla 2020 03 10 a las 13.37.24

 

Aquestes vacances aconsegueix que els teus fills parlin anglès

Kids & Us fomenta l'estimulació de nens i joves amb una metodologia pròpia amb classes 100% en anglès

La Setmana Santa i l'estiu són les millors èpoques per millorar o introduir una nova llengua pels nens i nenes. Les vacances faciliten que els infants gaudeixin de llargues jornades, en les que si es fomenta la motivació i la curiositat natural dels nens en l'aprenentatge d'una nova llengua com l'anglès, la jugada és rodona.

Kids & Us, el centre d'idiomes ubicat a l'eix de vianants de Sant Cugat i que aviat obrirà una nova escola al barri de Volpelleres, ofereix depenent de si es tracta de la Setmana Santa o de l'estiu diverses possibilitats: Casals urbans temàtics de mitja jornada, de jornada sencera, casals esportius i estades d'una setmana en cases de colònies per alumnes de Kids & Us.

A més Kids & Us fomenta l'estimulació de nens i joves amb una metodologia pròpia amb classes 100% en anglès, professors amb un alt nivell d'aquest idioma i amb un projecte perquè els nens interactuïn entre ells i el professor a partir de diversos recursos.

 


La metodologia de Kids & Us

La metodologia de Kids & Us es basa en el procés natural d'aprenentatge de la llengua materna i compren conceptes de listening, understanding, speaking, reading i writing des del primer dia.

El centre ofereix un ampli programa d'anglès amb diversos estímuls que integren activitats d'estiu, llibres interactius i aplicacions, ciència, teatre, cuina, hores del conte i audiovisuals.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem