contingut promocionat

 

 

Agora

 

Estudiar durant un any acadèmic a l'estranger genera moltes oportunitats!

Els alumnes adquireixen maduresa tant en l'àmbit acadèmic com en el personal

Estudiar un any acadèmic a l'estranger és una oportunitat molt fructífera per a molts estudiants que podran aprendre millor l'anglès i coneixeran altres països i cultures al mateix temps que cursen l'any acadèmic. A l'Àgora Sant Cugat International School, ofereixen als seus alumnes poder realitzar un any a l'escola Stonar

Excel·lència en l'ensenyament

Alguns dels beneficis que té marxar durant un curs escolar repercuteixen directamernt en el seu desenvolupament i creixementl: els alumnes adquireixen maduresa tant en l'àmbit acadèmic com en el personal, ja que es troben en un lloc desconegut  i han de realitzar les decisions pel seu compte, sobretot els adolescents, que es troben en una fase d'auto descobrimet. Per ells, estudiar un any fora els pot preparar per aprendre a prendre decisions en el futur. 

Aquesta experiència el forja als joves una personalitat de ciutadà global. Els obre la ment i fa que canviï la seva percepció del món i despertin la seva curiositat desenvolupant una tolerància molt major cap a totes les representacions culturals del món. Aquest tret facilitarà la interacció amb persones de mentalitats i costums molt diversos. Tot això, a més, suposa un aspecte molt avantatjós per al futur professional, acadèmic i personal.

 

 

 

 
Comentaris

Destaquem