Evitar incendis i controlar els porcs senglars: les demandes del veïns de Les Planes

La nova Junta de l'Associació de Propietaris i Veïns de Les Planes de Sant Cugat demana a l'Ajuntament que col·labori per evitar incendis i controlar els porcs senglars

La nova Junta de l'Associació de Propietaris i Veïns de Les Planes de Sant Cugat demana a l'Ajuntament que col·labori per evitar incendis i controlar els porcs senglars.

Segons expliquen en un comunicat, l'Ajuntament exigeix a les parcel·les particulars que estiguin "netes cada any". Per la seva part, el consistori "poda cada dos", així ho dictamina el pacte firmat per l'anterior Govern diuen des del barri. Això no sembla acontentar als veïns que pateixen per la situació de risc en la que es troba la zona.

D'altra banda, afirmen que els veïns del barri "pateixen atacs dels porcs senglars, no els permeten seure a la parada de l'autobús ni als bancs". A més, "tomben els contenidors i les papereres i embruten el barri".

Davant la "passivitat" de l'Ajuntament els veïns "se senten oblidats i el que és pitjor comencen a tenir por de viure a un lloc tan bonic com el seu barri" han acabat en el comunicat.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem