contingut promocionat
cugat natura logo

 

 

Excel·lència a la residència de gent gran i apartaments de Cugat Natura

Aquest centre de Sant Cugat ofereix instal·lacions i professionals de primera que et faran sentir com a casa a tu i al teu familiar

Busques un lloc on tu o els qui més estimes estiguin atesos amb els millors professionals? A la residència per a gent gran i apartaments de Cugat Natura el personal té cura dels residents de la mateixa manera com ells voldrien ser cuidats quan arribin a la seva maduresa: amb afecte, tendresa i gratitud. Des del respecte i estima a les singularitats de cada persona, promouen la seva autonomia i qualitat de vida en un entorn tranquil i unes instal·lacions lluminoses i confortables.

   Contacte amb Cugat Natura apartaments

  Contacte amb Cugat Natura residència

Cugat Natura, instal·lacions de primera per a la gent gran i professionals amb vocació de servei

En els dos espais que tens disponibles, la residència i els apartaments, tindràs totes les comoditats perquè tu o els teus estimats puguin gaudir de la vellesa acompanyats d'una atenció excel·lent per part de personal altament qualificat i amb vocació de servei.

Les instal·lacions de Sant Cugat es troben en un entorn envoltat de naturalesa, al costat del Club de Golf de Sant Cugat i amb òptimes comunicacions. Les instal·lacions de la residència estan equipades per oferir allotjament a persones en situació de gran dependència. Disposen d’una unitat de psicogeriatria per atendre a persones amb demències o deteriorament cognitiu.

La qualitat de vida, per davant de tot

L'equip és es composa de múltiples professionals de branques sanitàries, socials i psicològiques. Els serveis oferts es basen en un model assistencial centrat en la persona que contempla una atenció integral a les persones enfocada a la millora de la seva qualitat de vida en tots els sentits des del respecte, entenent els seus interessos i preferències.

Si vols un lloc perquè el teu familiar estigui ben cuidat i com a casa, has de visitar el complex de Cugat Natura.

  Contacte amb Cugat Natura apartaments

  Contacte amb Cugat Natura residència

 

 
Comentaris

Destaquem