Èxit d'acollida per al nou número de Món Sant Cugat

La publicació està dedicada al centenari de l'arribada del ferrocarril a Sant Cugat

Unes 200 persones han descobert aquest dimarts, 23 de febrer, el quart número de Món Sant Cugat, dedicada al centenari de l'arribada del tren a Sant Cugat del Vallès. L'acte de presentació s'ha celebrat al claustre del Museu de Sant Cugat.

Josep Maria Vallès, director del TOT Sant Cugat, ha fet valdre durant la presentació el paper de la premsa local. "Una molt bona manera d'arrelar-se és, indubtablement, seguint l'actualitat local a través dels mitjans de comunicació de la ciutat. I més concretament, és clar, a través del TOT Sant Cugat", ha remarcat. En el mateix sentit, ha recordat que l'any 2016 naixia Món Sant Cugat, "una publicació que va més enllà, i aprofundeix i reflexiona sobre temes històrics o d'actualitat, que ens ajuda més i millor a conèixer el nostre entorn i el que passa a la ciutat que hem triat per viure".

Mireu les imatges de la presentació de Món Sant Cugat.

Per la seva part, la periodista Cinta Caballé ha estat l'encarregada de presentar el reportatge central d'aquesta edició, dedicat a l'efemèride ferroviària. Caballé, ha destacat la importància del tren per a la ciutat, fent valdre el paper de les persones nouvingudes que van construir la línia per fer créixer la ciutat.

El nou número de Món Sant Cugat inclou també una extensa entrevista a l'exnedadora santcugatenca i medallista olímpica Gemma Mengual. Mengual, que ha participat de l'acte, s'ha confessat usuària de la línia, i ha encoratjat els joves a practicar esport. "Qualsevol esport és maco", ha dit, fent valdre la pràctica de la natació sincronitzada, actualment natació artística, dient que "és un esport molt complet, amb una part creativa, d'equip però també individual". És per això que ha convidat els joves a "gaudir de l'esport".

Enric Ticó, president d'FGC també ha intervingut durant la presentació, fent valdre la importància de la proximitat. En aquest sentit, ha fet un símil entre la premsa de proximitat, com el TOT Sant Cugat, i FGC. "En 100 anys han canviat moltes coses, i en un temps en què tot funciona molt ràpidament, el que seguirà funcionant és el servei de proximitat", ha reivindicat.

Els parlaments els ha tancat Joana Barbany, tinenta d'alcalde de Promoció Econòmica, Govern Obert i Innovació, remarcant el paper de Món Sant Cugat com a eina per fer valdre Sant Cugat.

L'acte ha finalitzat amb una degustació d'embotits i formatges de Qgat Rebost i un tast de vins de Collserola de la Cooperativa l'Olivera, amenitzat per la música de Fusió.

El nou Món Sant Cugat també inclou dos reportatges més d'actualitat sobre la mobilitat i l'habitatge de Sant Cugat. I com és habitual un especial dedicat a perfils santcugatencs i articles sobre el patrimoni local.

El Món Sant Cugat es pot adquirir des d'aquest 23 de gener per subscripció, a les oficines del TOT, als quioscs i a les llibreries i ja mateix a la pàgina web del Món Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem