Èxit de participació a la festa popular d'Sprint Idiomes

L'escola ha ofert una festa popular oberta a la ciutat de Sant Cugat

Més de 500 persones han participat aquest dissabte, 21 d'abril, de la festa d'aniversari d'Sprint Idiomes a Sant Cugat del Vallès. I és que l'escola santcugatenca d'idiomes ha celebrat els seus 45 anys amb una gran festa popular a la plaça dels Quatre Cantons.

Una festa que ha començat a les 17 hores amb pintacares per als més petits a la mateixa plaça. Mentrestant, es podia visitar l'exposició commemorativa d'aquests 45 anys a la mateixa escola on, a més, es podien fer tandes de conversa en anglès amb els professors del centre.

Quan faltaven pocs minuts per a les sis de la tarda, A Batida do Tambor ha iniciat una batucada a la plaça d'Octavià fins a arribar a la plaça dels Quatre Cantons. Una desfilada que ha estat àmpliament seguida pels santcugatencs.

Mireu les millors imatges de la festa.

Batucada d'A Batida do Tambor. FOTO: Lali Álvarez

Un cop a la plaça ha començat l'acte institucional de celebració de l'aniversari. Montserrat Obiols, primera directora d'Sprint, ha recordat com van ser els inicis de l'escola a la ciutat. "El 22 de febrer de l'any 73 vam començar aquesta escola l'Alfons Van Campen i jo, al carrer de Santiago Russiñol. Érem una parella dedicada a l'ensenyament de llengües", ha recordat.

En aquest sentit, ha remarcat la vocació d'ensenyament. "Per una nova feina, és important que hi hagi un coixí d'experiència al darrera; això no és cap negoci. És una escola d'idiomes, que és diferent. Evidentment ens hem de guanyar la vida, però no és un negoci". Una escola, ha explicat, "on la gent ha de venir a aprendre, i nosaltres hem de saber estimular aquest desig d'aprendre, que dura tota la vida".

montserrat Obiols, primera directora del centre. FOTO: Lali Álvarez

Després de recordar algunes de les anècdotes d'aquests 45 anys, i també entrebancs, Obiols ha cedit la paraula a Jordi Van Campen, actual director de l'escola. Van Campen ha agraït a tots aquells que han confiat en l'escola. "Una de les coses que hem preparat és una exposició fotogràfica d'aquests últims anys. Mirant les fotografies ens hem adonat que la feina que fem és francament bonica".

En aquesta línia, ha destacat com pares i mares que van ser alumnes ara hi porten els fills, i avis que porten els nets. "Entenc que ho feu amb l'orgull de tornar a Sprint, que és casa vostra, i per nosaltres és un gran orgull veure aquestes generacions. És molt bonic veure't implicat en la vida de moltes persones. Doneu sentit a la nostra feina", ha remarcat.

Pastís d'aniversari. FOTO: Lali Álvarez

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha tancat els parlaments felicitant Sprint. "45 anys vol dir una trajectòria i una aposta molt important, i la nostra ciutat està contenta de poder celebrar activitats com avui, que són les que demostren que, de mica en mica, s'ha anat fent una ciutat amb més oportunitats".

"Si Sprint ha tingut aquests 45 anys de referència, és precisament perquè han sigut una escola oberta. Han entès quina era la demanda ciutadana, i quines eren les tècniques pedagògiques més adients per engrescar els nens per trobar aquesta aliança amb aquest idioma estranger que avui és imprescindible", ha remarcat. En acabar, els ha lliurat una placa commemorativa d'aquests 45 anys.

Concert d'Els Escarabats. FOTO: Lali Álvarez

Tot seguit, s'han bufat les espelmes del pastís d'aniversari, que s'ha repartit entre els assistents. La festa l'ha tancat el concert d'Els Escarabats, els The Beatles de Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem