contingut promocionat
catalonia fundacio creactiva logo

 

 

Èxit del torneig benèfic de golf Toni Manchon Jr.

Van participar més de 120 golfistes que després de la competició van rebre premis gràcies als sponsors

Dijous 7 de juliol, a les instal·lacions del Club de Golf Sant Cugat va tenir lloc una edició més del Torneig Benèfic de Golf Toni Manchón Jr. En aquesta ocasió, l’entitat beneficiària ha estat la Fundació Catalònia, i concretament la UAVDI: la Unitat d’Atenció a les Víctimes amb Discapacitat Intel·lectual de Catalònia, que treballa per detectar, tractar i assessorar en casos d’abusos i/o maltractament a persones amb discapacitat Intel·lectual.

En el torneig van participar més de 120 golfistes que després de la competició van rebre premis gràcies als nombrosos espònsors que van col·laborar en aquest esdeveniment, així com dels patrocinadors Voracys, Hormipresa, Asisa i Porsche.

Presència dels nois i noies de Fundació Catalònia

Per la seva part, els nois i noies de la Fundació Catalònia van estar presents durant tot el dia de la competició de golf. Van muntar una parada d’Empatias i van poder donar a conèixer com fan aquestes xancletes i bosses al seu taller.  També van repartir el menjar durant l’acte de cloenda i van fer d’assistents al lliurament de premis.

Mònica Green, al torneig de golf solidari de Catalònia Fundació Creactiva. FOTO: Cedida

Mònica Green, al torneig de golf solidari de Catalònia Fundació Creactiva. FOTO: Cedida

 

Actuació de Mònica Green

La tarda va estar amenitzada per la cantant Mònica Green, que desinteressadament va col·laborar en l’acte i la música de cloenda la va punxar un DJ del Taller de Música de Catalònia.

La UAVDI la formen un grup de professionals especialitzats en Discapacitat Intel·lectual de Catalònia Fundació Creactiva que compten amb la col·laboració de Mossos d’Esquadra, Col·legi d’Advocats, Fiscalia, Policia Nacional i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

A la Fundació Catalònia volen donar les gràcies a la família Manchón-Bombeli per la seva iniciativa en organitzar aquest torneig i esperen que puguin continuar col·laborant en futures edicions!

Catalònia Fundació Creactiva. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem