contingut promocionat
organ logo

 

 

Facility Manager, la figura clau per a la bona gestió patrimonial

És la figura que es preocupa de planificar les despeses per a anys futurs

Jaime Martínez Segura, enginyer de camins amb experiència en gestió i control d’obres,  és Facility Manager i membre de l’equip de la immobiliària ORGAN de Sant Cugat des de l’any 2012 i la seva principal funció és vetllar perquè els edificis de les comunitats de veïns preservin el valor patrimonial.

banner organ sostenible

 

Una figura necessària per al sector

Per a Martínez Segura, aquesta figura és necessària en el sector immobiliari perquè dignifica el sector i és molt positiva perquè ofereix un assessorament tècnic i professional a les comunitats que els aconsellarà la millor opció a triar quan es troben en un cas d’obres i manteniment de l’edifici. Aquesta figura és clau per a una bona gestió patrimonial, a banda de la gestió legal i de comptabilitat de la comunitat.

La crisi del 2008 va disparar la demanda

L’any 2012 ORGAN va apostar per incorporar dins del seu equip aquesta figura arran de la crisi i la necessitat de reduir costos i ser eficients a les comunitats de propietaris. Les necessitats d’estalviar i optimitzar costos, la complexitat de les instal·lacions, la cerca de l’eficiència energètica dels edificis i la implantació de l’autoconsum elèctric, fan que la figura del Facility Manager sigui cada cop més necessària. De l’optimització que ORGAN va començar a fer el 2012, ara s’estan recollint els seus fruits.

El Facility Manager, una aposta de futur

La figura del Facility Manager, un servei exclusiu i diferencial, s’ha consolidat a ORGAN per aportar valor afegit als clients, així com per dignificar les administracions de finques i professionalitzar el vessant de la gestió d’obres i el manteniment.  Un Facility Manager és imprescindible en un complex residencial.

Fotografia de família - Organ

 
Comentaris

Destaquem