contingut promocionat
farmacia diaz puerto farmacia 24hores

 

 

Farmàcia Díaz Puerto, la teva farmàcia 24 hores de Sant Cugat per les urgències de Nadal

El comerç santcugatenc ofereix els 365 dies de l'any productes de farmàcia, parafarmàcia i el millor assessorament

Farmàcia Díaz Puerto és l'única farmàcia de Sant Cugat que obre les 24 hores i els 365 dies de l'any i una garantia que no et faltarà de res fins i tot durant les festes de Nadal. Ofereixen medicaments i tota mena de productes de parafarmàcia com articles de dermoestètica, higiene personal i articles per al teu nadó.

Farmàcia 24 hores també per Nadal

Gaudeix al màxim dels dies de festa de Nadal i no et preocupis de res més perquè a la farmàcia sempre tindràs els teus productes de farmàcia i parafarmàcia quan tu vulguis o els necessitis: bolquers, llets infantils,  cremes hidratants i nutritives, dendrítics, productes d'higiene corporal i capil·lar o higiene íntima, etc. Tot el que necessitis amb el millor assessorament.

Assessorament en productes de farmàcia i parafarmàcia

Compten amb professionals amb experiència i coneixement en els diferents productes que ofereix la farmàcia que t'assessoraran perquè t'enduguis el millor article per a tu.

Farmàcia Díaz Puerto t'ofereix bon producte, assessorament expert i el millor horari d'atenció tot l'any.  Especialment, els dies festius de Nadal.

La Farmàcia Díaz Puerto està oberta cada dia de l'any durant les 24 hores FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem