Ferida una dona en un accident entre dos camions i un cotxe a l'AP7

L'accident ha arribat a provocar fins a 17 km de cua a l'AP7 en sentit sud

Una dona de 51 anys ha resultat ferida en un accident entre dos camions i un cotxe, que ha tingut lloc aquest dijous, 20 de juliol, al km 160 de l'AP7, a l'altura de Sant Cugat, en sentit Tarragona.

 

 

Per causes que es desconeixen, a les 14.20 de la tarda, dos camions han topat i un turisme s'ha vist implicat en l'accident. Com a conseqüència de l'impacte un dels camions ha perdut part de la càrrega, que són unes plaques de ferro, a la calçada. D'altra banda, el turisme ha bolcat i la conductora del vehicle s'ha quedat atrapada. Fet pel qual els Bombers de la Generalitat han hagut d'actuar per treure-la. Pel que fa a la càrrega, Bombers ha informat al TOT Sant Cugat que ha fet falta una grua de gran tonatge per treure-la. 

 

Fins al lloc dels fets s'han desplaçat Bombers de la Generalitat i el Sistema d'Emergències Mèdiques

 

 

Durant més de dues hores ha calgut tallar dos carrils de l'AP7, en sentit sud, direcció Tarragona, fet que ha provocat fins a 17 km de cua. D'altra banda, en sentit nord, hi ha hagut fins a 3 km de retencions. Cap a les 17.00 h de la tarda s'ha obert la circulació a un dels carrils tallats. Tot i això, a les 18.30 de la tarda encara hi havia 17 km de retencions.

 

La situació a la via s'ha normalitzat al voltant de les 21 hores.

 

 

La conductora del turisme ha estat traslladada a la Mútua de Terrassa amb pronòstic menys greu.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem