Fes del teu jardí o terrassa el teu lloc preferit de la casa

La primavera fa tenir ganes de gaudir la terrassa o el jardí

L'arribada de la calor i les bones temperatures fa que les zones a l'aire lliure que tenim a casa tornin a ocupar un pes important després de l'hivern. I és que tenir un espai exterior, sigui jardí, patí, eixida, terrassa o balcó, és com posseir un petit trosset de cel a casa i on gaudir d'un dinar o un sopar en família i amics, relaxar-nos al sol, llegir, fer migdiades, jugar amb els fills... sempre que aquests espais estiguin en condicions.
 

Per aconseguir tenir un jardí o terrassa impecable, t'apropem diverses empreses que descatquen en el sector i que et poden ajudar:

Trampes per a mosquits

Torna a recuperar el teu espai exterior FOTO: Cedida

Amb E-trap torna a gaudir de la teva terrassa o jardí sense patir picades de mosquit tigre. E-Trap ofereix trampes efectives i 100% ecològiques per eliminar aquests molests insectes, que poden transmetre diverses malalties.

Jardins, piscines i comunitats Ocupar-se de tot

Un jardí amb piscina FOTO: Cedida

New Natura s’encarrega del manteniment i neteja de piscines, jardins, escales i aparcaments de comunitats, també de les piscines i els jardins de particulars. Amb més de 15 anys de trajectòria, New Natura treballa amb els productes més ecològics.

Assessorament i creació

ECUCAT crea jardins únics amb plantes provinents d'arreu d'Europa FOTO: Cedida

ECUCAT Jardineria transforma el teu jardí. Oferint els seus serveis a la zona del Vallès Occidental, ECUCAT s'encarrega de diagnosticar l'estat del teu jardí, assessorar-te en les plantes més adients per al teu espai, construeixen horts i regs, i ofereixen tractaments fitosanitaris. Tot plegat, amb vehicles i material propi per la realització de totes les tasques necessàries.

Experts en jardineria i paisatgisme

Un projecte de Conillas - Exteriors FOTO: Cedida

Especialitzats en disenyar, gestionar, i construir jardins, terrasses i espais exteriors, a Conillas - Exteriors ofereixen un servei integral 'claus en mà' o serveis concrets i puntuals, segons les necessitats del client. Amb un equip de professionals altament especialitzats, disposen d'una àmplia experiència acumulada durant anys en el sector del paisatgisme i jardineria. Compten amb un catàleg selecte amb més de 400 productes: piscines, para-sols, gespa artificial, mobiliari, complements decoratius i molt més.

Gaudeix del bon temps al teu jardí

Posa a punt el teu jardí abans de l'estiu FOTO: Cedida

A Luengo Serveis no només posen a la teva disposició tota la seva experiència en el manteniment de piscines i jardins, sinó que també t'ofereixen una sèrie de productes i materials de les primeres marques que et permetran gaudir plenament de l'entorn, oferint seguretat i confort. El seu servei de manteniment t'assegura un control de l'aigua i un correcte funcionament de la teva piscina durant tot l'any. Així mateix, tenen cura de cadascun dels elements del teu jardí, cuidant-lo per oferir un aspecte immillorable en funció de l'època de l'any que sigui. 

40 anys d’experiència en jardineria

Disseny i construcció d'espais verds. FOTO: Cedida

Amb més de 40 anys d'experiència, Parcs i Jardins Catalunya ofereixen un tracte de proximitat totalment adaptat a les necessitats del client i de l'espai. L'equip pluridisciplinari els permet afrontar qualsevol repte dins del món de la jardineria i el medi ambient. Des del disseny i construcció d'espais verds i jardins fins al seu manteniment. El seu departament de disseny desenvolupa projectes tant integrals com parcials de qualsevol espai verd. A més, ofereixen manteniment d’espais verds, jardins privats i públics, zones esportives, espais escolars i zones industrials entre d'altres. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem