contingut promocionat

logo tuasesor.cat

Fes la teva vida més fàcil amb aquesta assessoria

Situats en ple centre de la ciutat, Tuasesor.cat, et pot ajudar amb tota mena de tràmits

Necessites ajuda amb les teves gestions diàries? Alguns tràmits s'escapen als nostres coneixements i coses tan habituals, com pot ser la Declaració de la Renda, poden superar-nos. Per agilitzar tota aquesta paperassa i oblidar-te dels maldecaps, Tuasesor.cat et pot ajudar en el teu dia a dia.

Aquesta nova assessoria integral és la idònia per gestionar processos administratius tant d'empreses, com d'autònoms o particulars. La Lourdes Llorente, advocada, i l'Alberto Vega, economista, són els fundadors d'aquesta nova assessoria i ofereixen tota mena de serveis.

Més info: No t'aclares amb la Declaració de la Renda? Aquest gabinet et pot ajudar

Tots dos et poden ajudar duent a terme tràmits sobre assessoria fiscal, comptable, laboral, mercantil o d'estrangeria, a banda de gestionar la creació d'empreses i autònoms. I si el que necessites és ajuda econòmica, Tuasesor.cat també compta amb serveis financers, préstecs i hipoteques.

Si vols més informació d'aquesta nova assessoria, pots apropar-te a les seves oficines a la plaça Augusta 3, 1r 1a, enviant un correu electrònic o trucant al 935 901 111 o al 644 852 454.

 
Comentaris

Destaquem