Fes un hort urbà a la teva terrassa o balcó!

La jardineria és una forma ideal de desconnectar i entrar en contacte amb la natura

A la ciutat, encara que sembla difícil, es pot conrear en un espai petit per gaudir de fruites petites, flors per menjar, verdures i aromàtiques. Cada cop més hi ha més horts a les ciutats, als jardins, a les terrasses i fins i tot als balcons. Ja no cal tenir una gran extensió de terreny per gaudir de tomàquets sans i gustosos, per collir les aromàtiques que farem servir als nostres plats o per agafar i assaborir directament de l'arbre delicioses cireres. Ara es poden adquirir taules de cultiu còmodes i pràctiques que caben en qualsevol espai.

Jardiland porta més de 30 anys acompanyant als seus clients en el món de la jardineria, apropant-los i ajudant-los a gaudir de la natura. Tothom necessita estar en contacte amb la terra, retornar a les coses naturals i satisfactòries que proporcionen l'equilibri emocional necessari per viure en un món cada vegada més ràpid i canviant. La jardineria és una eina altament eficaç per aconseguir aquests aspectes beneficiosos.

Perquè un hort urbà tingui sentit, les verdures que es cultivin en tests, jardineres o taules de cultiu han de tenir un cicle de creixement curt: se sembren o planten a la primavera i han de collir-se a poc a poc a l'estiu. A més, no han de ser voluminoses o han de créixer en vertical. En qualsevol cas, s'ha d'adaptar el sòl del test perquè sigui ric en nutrients i regar-les regularment, ja que la terra d'aquests contenidors s'asseca ràpidament.

Jardiland t'anima a apostar per un cultiu urbà per conrear benestar. A més, et conviden a venir i gaudir dels Jardi'days: 17 dies d'ofertes a preus irresistibles! Fins el 24 de juny de 2018, aprofita't de tota una selecció de productes: plantes, flors, barbacoes, mobles d'exterior i aliments i complements per als teus animals de companyia a preus increïbles!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem