Festa Major i molta música per al cap de setmana a Sant Cugat

El barri del Monestir està de festa, i els Petits Camaleons tornen a la ciutat aquests dies

Les activitats no paren aquest cap de setmana torna a Sant Cugat, i des del TOT repassem l'agenda d'activitats per gaudir-ne en família o amb amics. Si us quedeu a Sant Cugat aquests dies, us interessa!

Festa Major

Les activitats populars tornen a la Festa Major del Barri del Monestir. FOTO: Albert Pi

El barri del Monestir celebra aquest cap de setmana la seva Festa Major, i ho fa amb activitats per a tota la família. Per començar, aquest divendres hi ha concert de Caramelles a les 19.30 hores a la plaça d'en Coll, i a les 20 hores, el president de La Lira, Josep Garrell, pronunciarà el pregó de la festa al mateix lloc.

Ja dissabte, hi haurà botifarrada al matí, torneig de futbol sala tot el dia, i música a la nit. I diumenge, activitats de cultura popular, i molt més!

Música

Un dels concerts més multitudinari de la tercera edició fou el de Txarango. FOTO: Lali Puig

La música és la gran protagonista del cap de setmana a Sant Cugat. I és que els dies 3 i 4 se celebra la quarta edició del Festival Petits Camaleons. Abans, però, aquest divendres a la nit, Els Pets preestrenen la seva nova gira, Els Pets Fan Cambra, al Teatre-Auditori. EL TOT els ha acompanyat en els assajos dels darrers dies.

No us perdeu el vídeo dels assajos, l'entrevista a Lluís Gavaldà, i la galeria d'imatges, per escalfar motors!

Cultura i esports

El Monestir és un dels punts per on passa la 32a Mitja Marató de Sant Cugat. FOTO: Amanda Bernal

L'esport i el teatre tornen també als carrers i escenaris de Sant Cugat durant el cap de setmana. A Cal Gerrer, dissabte es podrà veure el documental Passejant per París, com sempre, a les 19 hores.

A la mateixa hora, a Cal Temerari, actuació de micro-teatre amb els Tallers de Teatre Sílvia Servan representant Una història ficcionada de Cal Temerari. I a Mira-sol, teatre, amb Mares i filles. A les 21 hores, al Casal de Mira-sol.

Pel que fa a esports, dissabte a la tarda es podrà gaudir de Salt en Perxa al carrer de la Creu. I diumenge, cita esportiva de referència, amb la 32a Mitja Marató de Sant Cugat.

Solidaritat

Sant Cugat és solidari. FOTO: Cedida

Durant el cap de setmana s'han organitzat diferents activitats solidàries. La primera, la 10a Jornada de Solidaritat amb el Poble Palestí. Serà aquestd ivendres, 2 d'octubre, a les 19 hores a Cal Temerari. I a les 20 hores, al claustre del Monestir, sopar solidari amb Oncolliga.

Ja dissabte, dia 3, s'organitza la 1a jornada Benèfica d'Arts Marcials Inclusiva Sports PTB al pavelló de l'Escola Catalunya durant tot el dia. I durant tot el dia, 10è Torneig de Golf benèfic amb AECC-Nacex. També a la tarda, a Can Solà, mercat solidari al Teatre Club Sant Cugat.

 
Comentaris

Destaquem