La Festa Major de Mira-sol tanca tres dies de gresca

El Mercat de Pagès va donar el tret de sortida a la Festa Major de Mira-sol amb el pregó i Els Pescadors de l'Escala l'han tancada amb les havaneres

La Festa Major de Mira-sol ha acabat aquest diumenge amb les tradicionals havaneres i rom cremat després de tres dies de gresca i bon veïnatge als carrers del barri. Les activitats familiars i infantils han estat les principals propostes de la celebració, que també ha viscut festa nocturna amb concerts i el karaoke.

Pregó a càrrec del Mercat de Pagès de Mira-sol. FOTO: Bernat Millet.

Divendres 7 de juliol es va donar el tret de sortida amb el pregó de la Festa Major, a càrrec del Mercat de Pagès de Mira-sol. "Continuem fent d'aquest Mira-sol, i del Mercat de Pagès, un lloc on es fomenti el viure formant part d'una comunitat, on es propiciï la coneixença entre els mirasolenc", van reivindicar els pregoners, que emfatitzaven: "Mira-sol és diferent d'altres indrets de Sant Cugat". 

Cercavila de capgrossos i gegants de Festa Major de Mira-Sol. FOTO: Bernat Millet.

Cercavila de capgrossos i gegants de Festa Major de Mira-Sol. FOTO: Bernat Millet.

Per la seva banda, el primer tinent d'alcaldia, Carles Brugarolas, també va destacar l'ànima del districte: "Mira-sol és un barri amb cor de poble, que ha aconseguit una comunitat que té un esperit de poble". Durant el primer dia també es va celebrar un cercavila de gegants i capgrossos de l'Escola Catalunya i el correfoc jove dels Diables, entre altres.

Activitats infantils i familiars

Sardanes amb la Cobla Contemporània. FOTO: Bernat Millet.

Sardanes amb la Cobla Contemporània. FOTO: Bernat Millet.

El dissabte va ser el torn de moltes propostes infantils i familiars, com l'espectacle de música familiar amb Mercedes Docampo. A més, el Casal de Mira-sol va acollir tallers, activitats i, també, el mercat de Festa Major. Les sardanes i el teatre tampoc van faltar.

La festa del color

La festa holi va ser una de les propostes més atractives de l'últim dia de Festa Major, amb desenes de nens i nenes omplint-se de colors. Pel matí hi va haver una bicicletada popular i Els Pescadors de l'Escala van tancar la celebració amb una cantada d'havaneres i rom cremat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem