Festes i festivals per al cap de setmana a Sant Cugat

Festa de Tardor, Festival de Poesia i moltíssimes més coses a fer

Les activitats omplen els caps de setmana a Sant Cugat, i el TOT fa un repàs de l'agenda d'activitats programades per gaudir-ne en família o amics. Si us quedeu a Sant Cugat aquests dies teniu moltes activitats per aprofitar la vostra ciutat!

Festa de Tardor

La llista d'activitats programades per la Festa de Tardor és molt llarga! FOTO: Lali Puig

Aquest cap de setmana arriba la Festa de Tardor amb moltes activitats per tots els gustos i edats. No us avorrireu amb tot el que tenen programat! 

Dissabte hi ha molta cosa per triar i remenar. Durant el matí podreu gaudir d'una Exhibició de Biketrial, de Pilars amb els Gausacs, d'una actuació de dansa amb l'Esbart, una exhibició de gimnàstica rítmica, entre d'altres.

Ja després de dinar faran les Gitanes amb el Grup Mediterrània, seguides d'un Ball de bastons i del Pregó de la Festa Major de Tardor. Al vespre, quan sigui fosc, començarà el Correfoc i Cercavila de Trabucaires.

Si diumenge al matí us aixequeu amb gana, no patiu, a les 11.00 hores podreu gaudir d'unes Migas a la Plaça del Rei. El Centro Castellano-Manchego us cuidarà bé!

A més a més, el TOT també participarà a la celebració de la Festa de Tardor amb un stand el  matí de diumenge, des de les 10 del matí fins a les 2 del migdia. Pots entrar en el  sorteig  d’un  carro  de  la  compra Eroski valorat en 300 €!

 

Festival Nacional de Poesia

Poesia culinària al Festival de l'any passat. FOTO: Lali Puig

El Festival Nacional de Poesia també segueix carregat d'actes que us poden interessar.

Divendres a la nit faran un homenatge a Francesc Garriga al Cafè Auditori. Serà un recital poètic i musical per celebrar el seu llegat.

Dissabte, abans de dinar, els nens també podran gaudir de la poesia amb un espectacle familiar: 'El joc dels mots' a la Biblioteca Volpelleres Miquel Batllori. És un show de clown per a tots els públics per gaudir de la poesia plegats. Després de sopar començarà l'espectacle 'Estellés: De mà en mà'. Una barreja de veus i músiques amb una senzilla posada en escena on els versos son els protagonistes.

Diumenge a les 12 hores faran un homenatge a Montserrat Abelló amb 'Manhattan Time' al Celler Modernista. Un homenatge que servirà de cloenda al festival.

Encara més coses a fer

Una visita guiada al Claustre amb final de notes musicals. FOTO: Lali Puig

Divendres abans de sopar podeu gaudir d'una visita temàtica al Claustre de nit amb notes musicals: Duo de violins Gal·la.

Els més menuts, el dissabte a partir de les 11 hores, podran apuntar-se a un taller de circ a la Plaça Ausiàs March. I, diumenge a les 12 hores, podreu gaudir tots junts del teatre a Mira-sol amb 'Ot, el Quixot'.

Esport

L'arribada en l'edició de l'any passat. FOTO: Estefania Bedmar

Diumenge a les 9 hores comença la 7a Cursa DiR - Mossos d'Esquadra. És una cursa, de 5 i 10 km, que recorrerà els llocs més emblemàtics de Sant Cugat. La sortida serà des del carrer de Cèsar Martinell i acabarà a la Rambla del Celler, just davant de l'Ajuntament. Sempre podeu apropar-vos a animar els corredors!

 
Comentaris

Destaquem