Una educació per fomentar la creativitat i sensibilitat

La creativitat infantil és un aspecte que pot ajudar als nens a ser més emprenedors en un futur

La creativitat infantil és un element clau per ajudar als nens a desenvolupar les seves capacitats, ja que a través de la imaginació poden afrontar els diferents reptes que la vida planteja. Mitjançant activitats com els jocs, la música, l'art o els contes prenen a desenvolupar el seu costat més creatiu. A més, la creativitat infantil és un aspecte que pot ajudar als nens a ser més emprenedors en un futur, ja que és una capacitat que fomenta l'autoexpressió, el desenvolupament d'un pensament abstracte i els ajuda a resoldre problemes i a relacionar-se millor al llarg de la seva vida.

A Agora Patufet Infant School cada nen és creador i protagonista del seu aprenentatge. Fomenten i estimulen la creativitat infantil com un tresor que els convertirà en éssers únics. Mitjançant diferents activitats lúdiques: jocs simbòlics, experimentació, art, música o psicomotricitat, els petits poden expressar les seves idees i emocions, desenvolupant el seu pensament abstracte i dipositant estratègies originals per resoldre qualsevol dificultat de la vida. El nen creador seguirà viu dins d'ells per sempre.

A Agora Patufet Infantil School fomenten la sensibilitat i l'experimentació. Estimulant aquesta creativitat infantil, els nens aprenen a expressar-se i a pensar estratègicament per trobar solucions als problemes amb els quals es troben diàriament.

Per què és beneficiós per als nens?

  • Els permet generar idees diferents, personals, equivocar-se i innovar
  • Promou la llibertat d'expressió
  • Afavoreix l'experimentació del que s'està aprenent
  • Fomenta el treball en equip, ja que es comparteixen idees
  • Enriqueix el pensament, escoltar i tolerar altres opinions
  • Permet buscar una solució entre tots els companys

Aquests són alguns dels beneficis de la creativitat infantil, però no cal oblidar que… tots els nens neixen creatius, només cal saber desenvolupar i potenciar les qualitats creatives de cadascun d'ells.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem