contingut promocionat
amat logo

 

Un referent empresarial amb més de setanta anys d'experiència

Amat és coneguda per ser una empresa transparent, honesta i coherent amb els seus valors

Amat és una empresa que, amb més de setanta anys al sector, no ha perdut de vista els seus valors. Per aquest motiu, se la coneix al mercat com un negoci transparent, honest i coherent amb el qual es pot confiar. La immobiliària va néixer amb l'objectiu de convertir-se en un referent empresarial i social. En tot aquest temps, Amat ha vist davant la globalització una oportunitat per convertir-se en pionera del mercat a través del món digital.

Els professionals de l'empresa assessoren i gestionen sobre els béns patrimonials dels seus clients amb rigor i honestedat. Per fer-ho, utilitzen totes les eines que tenen a l'abast per poder oferir el que necessita cadascú d'acord amb els valors que promulguen.

La immobiliària està compromesa tant amb els seus treballadors, en qui diposita plena confiança, com amb els seus clients i proveïdors. Durant la seva història, Amat també ha assolit un gran compromís amb la societat transmetent valors com l'ètica empresarial, la coherència, constància o innovació; unes línies de treball que seguiran guiant a l'empresa en els pròxims anys.

Tot l'equip d'Amat FOTO: cedida

 
Comentaris

Destaquem