13.593 usuaris han passat per la piscina municipal de Sant Cugat aquest estiu

La gran novetat d’aquesta temporada ha estat el retorn a la normalitat i l’absència de les restriccions sanitàries

La temporada d’estiu de les Piscines Municipals de Parc Central i de La Floresta va començar el dijous 23 de juny i ha finalitzat el diumenge 4 de setembre de 2022.

La gran novetat d’aquesta temporada ha estat el retorn a la normalitat i l’absència de les restriccions sanitàries causades per la pandèmia. D’aquesta manera, s’ha retornat a l’aforament complet de la instal·lació.

Des de l'Ajuntament informen que al llarg de l'estiu, les vendes han progressat de manera sostinguda finalitzant la temporada amb xifres similars a l'època precovid. A la piscina de Parc Central el 2021 es van registrar 10.346 usuaris, i enguany n'han sigut 13.593.

Tot i això, la piscina de La Floresta ha tingut menys usuaris aquest 2022. L'any passat van passar per la instal·lació municipal 6.108 i enguany han sigut 5.342.

Va haver-hi quatre dies d'onada de calor a l'estiu, el 14, 22, 24 de juliol i el 12 d’agost, jornades en què l'accés a les piscines va ser gratuït.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem