‘Finissage’ de l’exposició de l’artista R.M. Gnausch a Bellaterra

Per part del Club Bellaterra, no és la primera exposició que duen a terme

L’obra de l’artista Rose Marie Gnausch ha estat exposada al Club Bellaterra des del mes de maig. Aquest divendres se n’ha celebrat el finissage, és a dir, un acte de clausura on l’artista ha explicat algunes de les seves obres i s’han compartit les reaccions del públic professional i amateur. L’objectiu era donar la paraula als espectadors per conèixer les sensacions que ha despertat l’obra de l’artista en els assistents regulars del Club.

També han donat la seva opinió l’escriptor i novel·lista Antoni Porta i el director del real cercle artístic i expert en art, Joan Abelló, entre altres.

El títol de l’exposició ha estat “Poesia Visual. Diferents aproximacions d’un món visual” i la cloenda ha volgut recuperar l’ambient típicament francès de “cafè culture”, és a dir, un espai de trobada social mig lúdic, mig intel·lectual, on els debats sobre cultura són benvinguts i el temps es relaxa i s’allarga.

R.M. Gnausch és d’origen alemany i s’ha format als Estats Units i a França. Ha estat professora de diferents universitats i resideix a Bellaterra des de l’any passat. El seu estil es podria definir com una continuïtat de l’artista abstracte Kandisnky, un art no pictòric que li permet deixar volar la imaginació i expressar conceptes com alegria, humor, justícia, pau o crítica. Tot plegat s’ha tancat prenent una copa de cava i una visita conjunta a l’exposició.

 
Comentaris

Destaquem