La Floresta gaudeix en el seu primer cap de setmana de Festa Major

En aquests 3 primers dies de festa grossa, els florestans han gaudit de música, activitats esportives i de la 8a edició de les Olimpíades Bandarres

La Floresta acomiada el seu primer cap de setmana de Festa Major, després d'haver vibrat amb una desena d'activitats, entre el divendres 14 i el diumenge 16 de juliol. En aquests 3 primers dies de festa grossa, els florestans han pogut gaudir amb activitats per a tots els públics, entre les quals han destacat les Olimpíades Bandarres, l'Espectacle de Circ de l'Escola Aire o el Torneig 3x3 de futbol sala de l'Olimpyc La Floresta.

Ball de la Cucafera. FOTO: Bernat Millet.


El tret de sortida de la Festa Major va ser a càrrec de l'activista floresta Juan Merino, el qual va acostar les reivindicacions del barri santcugatenc davant els presents, mentre que el BeerFestFloresta va celebrar la seva 7a edició. Pel que fa a les activitats de dissabte, les colles més valentes van participar en les Olimpíades Bandarres, mentre que els florestans van poder gaudir amb les acrobàcies de l'Espectacle de Circ i van poder ballar amb la Festa a Josep Playà. La cloenda d'aquest cap de setmana ha estat el diumenge, amb els tornejos de 3x3 de futbol sala i de petanca, mentre que els més menuts han estat els protagonistes del Xiqui Flores Fest "Porta la mama i el papa".

Més info: La Floresta enceta la seva Festa Major demanant "una major governança"

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem