La Floresta homenatja Teresa Pàmies

El centre social i sanitari acollia l'acte amb motiu del centenari del naixement de l'escriptora

L'escriptora Teresa Pàmies (1919-2012) rebia aquest divendres, 13 de desembre, l'homenatge de La Floresta, a Sant Cugat del Vallès.

Un homenatge, organitzat per La Global i L'Ateneu Roig, amb la col·laboració de l'Ajuntament i l'Espai+60, en el marc del centenari del naixement de l'escriptora.

 
Homenatge a Teresa Pàmies a la Floresta. FOTO: Yves Dimant

Homenatge a Teresa Pàmies a la Floresta. FOTO: Yves Dimant

Com ha explicat Oriol Ribera, membre de l'organització, "L'Ateneu Roig de Gràcia va fer la proposta de l'homenatge a Teresa Pàmies en l'any del centenari del seu naixement, i ens van proposar al grup teatral La Global de formar-ne part, fent ells el guió, i nosaltres la part teatral". El resultat del muntatge es va poder veure a Gràcia, i posteriorment s'ha portat a la Floresta.

"S'ha fet a l'Espai+60, un espai que volem promocionar i que no sigui solament el lloc de reunió de la gent gran, sinó que aculli propostes artístiques i culturals de qualitat", explica Ribera.

En aquest cas, el muntatge consistia en la lectura dramatitzada d'una de les obres de Pàmies, que va rebre una "molt bona acollida" per part del públic, com destaca Ribera.

 
Comentaris

Destaquem